Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:38 πμ
 
wm small
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 16:59

Παναιτωλικός: Τρεις ήττες με 1-0 στο τέλος για τμήματα υποδομής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με γκολ που δέχτηκε στο 87’ η ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού έχασε 1-0 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League. Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ του Αλομπισάτ. Αγωνίστηκαν οι: Καλαντζής, Ντόβας, Γρηγοριάδης, Μπακαδήμας, Γιαννιώτης Δ., Φυτόπουλος, Τσιαντής, Φραντζέσκος, Διγκόζης (72’ Πατίλας), Σκόνδρας (46’ Αλομπισάτ), Καββαδίας.

Με το ίδιο σκορ έχασε στην Ξάνθη η ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού με γκολ που δέχτηκε στο 72’ από τον Κοτόπουλο. Νωρίτερα (στο 63’) ο σκόρερ του αγώνα νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Καρβέλη σε εκτέλεση πέναλτι. Από το 78’ η ομάδα μας αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Παπανικόπουλου. Αγωνίστηκαν οι: Καρβέλης, Φραγκούλης, Νταλιάνης (73’ Ντούλιας), Λαζαρίδης, Σκιαδάς (46’ Κωνσταντόπουλος), Θεοτοκάτος, Δήμος, Κρανιώτης (61’ Γιάκος), Μπελεβώνης, Παπανικόπουλος, Καρατσώλης (68’ Τρομπούκης).

Με γκολ που σημείωσε ο Κουτσός στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ξάνθη κέρδισε 1-0 τον Παναιτωλικό στον αγώνα Κ15. Αγωνίστηκαν οι: Πουλιάνας, Γκρέστας (81′ Κραμποκούκης), Κουνάβας, Τσαμπάς, Ζαβέρδας, Καλογερόπουλος, Ζέκα (41’ Αυγέρης), Νικολάου, Ρουπάκης (77′ Μπαρμπαγιάννης), Ταράσης (64′ Μπαγιάτης), Παπαδόπουλος.

 

Διαβάστηκε 528 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.