Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:17 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 21:57

Στολίστηκε το δένδρο της Αγάπης στην πλατεία Παναγοπούλου (Συντριβάνι) στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου ολοκληρώθηκε σήμερα (14/12/2018) στην πλατεία Παναγοππούλου (Συντριβάνι) ο στολισμός του δένδρου της αγάπης με πολλές ευχές. Η συγκεκριμένη δράση υποστηρίχθηκε απο τις κοινωνικές ομάδες: Σίτισης & Παροχής Βασικών Αγαθών, Αστέγων Δήμου Αγρινίου, Κοινωνικό Φαρμακείο, Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Αγρινίου, Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά, Κοινωνικό Ιατρείο Αγρινίου, Ομάδα Προστασίας Ανηλίκων, Ακτίνα Εθελοντισμού. Το AgrinioBestOf.gr και η Χρύσα Σπαή βρέθηκαν εκεί και μίλησαν με τους υπεύθυνους.

image 13

image 14

Η κα Μακρυδήμα Νατάσσα είναι ψυχολόγος στον «Ξενώνα φιλοξενίας γυναικών» στο Αγρίνιο και μας δήλωσε: «Η σημερινή εκδήλωση γίνεται εν όψει της παγκόσμιας ημέρας αγάπης, η οποία είναι η 14/12 και είναι μια καλή ευκαιρία να ανοιχθούμε στην πόλη και να γνωρίσει ο κόσμος όλες τις δομές που διαθέτει ο Δήμος Αγρινίου και αφορούν καθαρά τον άνθρωπο και την προσεγγισή του από κοινωνικής πλευράς. Εδώ όλες οι δομές είμαστε μαζεμένες να περάσουμε το μήνυμα της αγάπης και της προσφοράς στον άνθρωπο. Μέσα απο μικρές καρδιές που ο κάθε πολίτης της πόλης μπορεί να γράψει μια χαρακτηριστική ευχή και να την τοποθετήσει στο δένδρο της αγάπης και φυσικά μπορεί να προφέρει και υλικά αγαθά όπως τρόφιμα, φάρμακα, βιβλία, παιγνίδια τα οποία θα είναι χρήσιμα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας. Το μηνυμά μας εν όψει των εορτών είναι να αγαπάμε και να ακούμε ο ένας τον άλλον, είναι το πιο σημαντικό δώρο»

image 19

image 15

image 16


Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 3669 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 21:31
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033