Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:09 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 20:37

Χωρίς Κολάσο με Παναιτωλικό ο Άρης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του εντός έδρας αγώνα (15/12, 19:00) με τον Παναιτωλικό και ο Σάββας Παντελίδης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Νικολάς Κολάσο.

Ο έμπειρος τεχνικός σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα με την επιστροφή των Δεληζήση, Ματίγια σε άμυνα και άξονα της μεσαίας γραμμής. Σήμερα (14/12) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας και ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Νικολάς Κολάσο, ενώ επέστρεψαν οι Μαρτίνες, Ντιγκινί οι οποίοι είχαν απουσιάσει από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/12, 19:00), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Martinez, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Menendez, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Ναζλίδης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης».

Βασίλης Βλαχόπουλος

Πηγή: gazzetta.gr

 

Διαβάστηκε 352 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.