Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:17 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 12:15

Εκδηλώσεις του Κ.Δ.Α.Π. «Φαντασία» της ΚΟΙ.ΠΑ του Δήμου Αγρινίου (Μπότσαρη 4) για τα Χριστούγεννα (Σαβ 15 - Τρι 18/12/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκδηλώσεις του Κ.Δ.Α.Π. «Φαντασία» της ΚΟΙ.ΠΑ του Δήμου Αγρινίου (Μπότσαρη 4)   για τα Χριστούγεννα  με είσοδο ελεύθερη :

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 :

Ώρα 10:00' το πρωί : με το Εργαστήρι Θεάτρου Σκιών του Χρήστου Πατρινού θα κατασκευάσουμε παραδοσιακές φιγούρες , θα συναντήσουμε τους ήρωες πίσω από το μπερντέ και θα παίξουμε μαζί τους !

Ώρα 12:00' το μεσημέρι : Χριστουγεννιάτικη παράσταση Καραγκιόζη από την ομάδα του Χρήστου Πατρινού με θέμα : « Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη »

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Ώρα 6:30' το απόγευμα : «Ελάτε να ταξιδέψουμε στου Παραμυθιού τη Χώρα » σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με τη συνοδεία μουσικής , με γιορτινές μελωδίες , με εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής , χριστουγεννιάτικες κατασκευές και face painting από τους σπουδαστές του Δ. ΙΕΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 : 6:00'- 8:00' το απόγευμα:Προβολή Χριστουγεννιάτικής ταινίας.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Χρήστο Πατρινό για την ευγενική του προσφορά και το διευθυντή του Δ.ΙΕΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ κ.Βεντήρη  και τους σπουδαστές του Τμήματος  Ειδικότητας Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μαγικιάζ  μαζί με την καθηγήτριά τους  κα. Γ.Πάζιου

 

Διαβάστηκε 374 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.