Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:25 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 23:00

Παρατείνεται μέχρι το Σάββατο το Χριστουγεννιάτικο bazaar του «Σκοπού Ζωής» στο Αγρίνιο (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέχρι το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου παρατείνεται το Χριστουγεννιάτικο bazaar του «Σκοπού Ζωής» στο Αγρίνιο, για την ενίσχυση του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

Το bazaar πραγματοποιείται στην παλαιά Δημοτική Αγορά, στην πλατεία Δημάδη.

Σε αυτό τίθενται προς πώληση χειροποίητα έργα εθελοντών του «Σκοπού Ζωής» Αιτωλοακαρνανίας για την ενίσχυση του σχολείου.

Σε δηλώσεις της η Ιωάννα Τσιαντοπούλου, μέλος του συλλόγου, τόνισε το πόσο σημαντικό είναι ο κόσμος να βρεθεί στην παλαιά Δημοτική Αγορά μέχρι τη λήξη του bazaar και να ενισχύσει ο καθένας με τον δικό του τρόπο αυτή την προσπάθεια.

Η κυρία Τσιαντοπούλου επίσης ανέφερε: «Είναι καλό να γίνονται τέτοιες δράσεις για να βοηθάμε τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Δεν είναι ντροπή, ούτε να βοηθάς, ούτε να ζητάς βοήθεια. Ειδικά στις γιορτές θέλουμε όσο περισσότερος κόσμος γίνεται να ενισχύσει την προσπάθεια και να βοηθήσουμε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Μετά από το Αγρίνιο θα ακολουθήσει το bazaar μας στον χώρο του αίθριου στο Δημαρχείο Θέρμου το οποίο θα ξεκινήσει την Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, για την ενίσχυση του Κέντρου Κοινότητας για παιδιά με καρκίνο της περιοχής του δήμου Θέρμου.

Από την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου έως και τις 30 Δεκεμβρίου θα υπάρξει και τρίτο bazaar στο Μεσολόγγι, για την ενίσχυση της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Μεσολογγίου».

Δείτε φωτογραφίες από το bazaar που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Αγρίνιο:

 

Διαβάστηκε 547 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.