Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:17 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 18:35

Ορκίσθηκαν την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου οι απόφοιτοι των τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών που εδρεύουν στο Αγρίνιο (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ημέρα χαράς, ελπιδας και αισιοδοξίας η περασμένη Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 για τους αποφοίτους των τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών που εδρεύουν στο Αγρίνιο. Ηταν η ημέρα ορκωμοσίας και παραλαβή των πτυχίων τους. Ένα νέο μέλλον ανοίγεται μπροστά τους έχοντας το εφόδιο αυτό και η επαγγελματική τους σταδιοδρομία αρχίζει να κτίζεται σε γερά θεμέλια. Φυσικά κάποιοι θα συνεχίσουν με τα μεταπτυχιακά για περισσότερη γνώση και εξιδείκευση. Το AgrinioBestOf.gr βρέθηκε στο αμφιθέατρο του τμήματος στο Αγρίνιο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής των πτυχίων. Η Χρύσα Σπαή μίλησε με μια απόφοιτη και σας μεταφέρει τις εντυπώσεις της.


image 12

image 09

image 10
Η Ελισάβετ Κανέλλη απεφοίτησε από το Τμήμα Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νεων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών που εδρεύει στο Αγρίνιο και μετά από τέσσερα χρόνια προσπάθειας ήρθε η πολυαναμενόμενη ημέρα της ορκομωσίας και παραλαβής του πτυχίου της.

image 29
Πως αισθάνθηκες σήμερα που μετά από τέσσερα χρόνια πήρες το πτυχίο σου;

Είναι κάτι που περίμενα πως και πως να συμβεί, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και περήφανη. Νοιώθω ευλογημένη επίσης που κατάφερα να ολοκληρώσω έναν αγαπημένου μου στόχο και ήταν μια φανταστική εμπειρία.

Γιατί διάλεξες αυτό το τμήμα για τις σπουδές σου;

Μου άρεσε πάρα πολύ το τμήμα του πολιτισμού γενικότερα, μου άρεσε να ασχοληθώ με τα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους και όλα τα σχετικά. Ηταν κάτι το οποίο το πρόσφερε αυτό το τμήμα, οπότε ήταν και η πρώτη μου επιλογή στο μηχανογραφικό. Με ενδιέφερε πάρα πολύ.

Θα προχωρήσεις σε κάποιο μεταπτυχιακό στην συνέχεια;

Ναι. Ενδιαφέρομαι να κάνω ένα μεταπτυχιακό πάνω στην Μουσειολογία στην Αθήνα

Που αφιερώνεις το πτυχίο;

Κατ’ αρχήν στην οικογενειά μου που με στήριξε πάρα πολύ σε αυτή την προσπαθειά μου και στους φίλους μου που ήρθαν να με καμαρώσουν και σε εσάς επίσης που είστε διπλα μου.

image 24

Είναι ωραίο και σε δικαιώνει η φράση «Κυνήγα τα ονειρά σου»;

Φυσικά. Οποιος κυνηγάει τα ονειρά του τα πετυχαίνει καιόλας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και μην ξεχνάτε ότι τα όνειρα πάντα δίνουν ζωή.

Πως είδες σαν φοιτήτρια την πόλη του Αγρινίου. Είναι ήσυχη, φιλόξενη πόλη;

Είναι μια πολύ ήσυχη πόλη με πολύ φιλόξενους ανθρώπους και πρόθυμους να βοηθήσουν. Βέβαια ομολογώ ότι επειδή ήρθα από μια μεγαλούπολη συγκεκριμένα την Αθήνα, αρχικά μου φάνηκε κάπως. Αλλά στην συνέχεια με τις παρέες που έκανα με τον κόσμο που γνώρισα και την αγάπη που εισέπραξα μου άρεσε πάρα πολύ. Ομολογώ ότι πέρασα όλα τα χρόνια πολύ όμορφα εδώ. Μου δημιουργήθηκε ένα δυνατό συναισθηματκό δέσιμο με την πόλη σας και σίγουρα θα την επισκέπτομαι συχνά όποτε θα έχω την δυνατότητα και θα χαίρομαι να σας βλέπω.

image 23

Το AgrinioBestOf.gr εύχεται στην Ελισάβετ καλή συνέχεια στις σπουδές της και σε όλους τους αποφοιτήσαντες καλή σταδιοδρομία και καλή συνέχεια σε ότι θα κάνουν.


image 03

image 05

image 06

image 07

image 11

image 12

image 20

image 22


Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOF.gr

 

Διαβάστηκε 5792 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 22:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033