Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:37 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 11:43

Συνέντευξη τύπου και ημερίδα με αφορμή τον εορτασμό των 30 χρόνων ύπαρξης και λειτουργίας του Κέντρου ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 στο χώρο του ΚΔΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ (Σαρανταπόρου 20, Πάτρα), ενόψει της ενημερωτικής ημερίδας, που διοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την εθελοντική Ομάδα «ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ».

Η ημερίδα θα γίνει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα, με αφορμή τον εορτασμό των 30 χρόνων ύπαρξης και λειτουργίας του Κέντρου ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, καθώς και ο πρόεδρος της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ» Ανδρέας Σαμοθρακίτης. Θα ακολουθήσει στρογγυλό τραπέζι με θέμα: «Η πρόληψη στην Κοινότητα μέσα από διαφορετικά μάτια», με συντονιστές τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο, βοηθό Περιφερειάρχη Δ.Ε. για θέματα Υγείας και Αλληλεγγύης Αντώνη Χαροκόπο και τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Παντελή Κυπριανό.

Στο τέλος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί βράβευση σημαντικών προσώπων για τον εθελοντικό φορέα, που με τη συμμετοχή, τη δράση και τη συμβολή τους έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην τριαντάχρονη πορεία του κέντρου.

H εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και ιδιαίτερα σε όσους ενδιαφέρονται για την πρόληψη κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών, για τον Εθελοντισμό και την προσφορά και το κοινωνικό σύνολο.

 

Διαβάστηκε 326 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.