Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:32 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 01:26

Αγρίνιο: Χριστουγεννιάτικο bazaar από την ομάδα «Μητέρες-Γυναίκες Αιτωλοακαρνανίας» (Σ/Κ 15 - 16/12/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εθελοντική ομάδα «Μητέρες-Γυναίκες Αιτωλοακαρνανίας» διοργανώνει χριστουγεννιάτικο bazaar που θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα της παλαιάς λαχαναγοράς στην πλατεία Δημάδη, στο Αγρίνιο.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 15 και 16 Δεκεμβρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ. και θα περιλαμβάνει χειροποίητες δημιουργίες και χριστουγεννιάτικα είδη, τα οποία έχουν φιλοτεχνηθεί με πολύ μεράκι και αγάπη από μέλη, εθελοντές και φίλους.

Επίσης η ομάδα ενημερώνει μητέρες σχετικά με τον τοκετό και τον θηλασμό και κατ’ επέκταση για όλη την περιγεννητική και μεταγεννητική περίοδο.

«Χαρίστε και εσείς με την καρδιά σας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας και βοηθήστε κάθε πρωτοβουλία για την ενημέρωση και βοήθεια κάθε Μητέρας - Γυναίκας - εγκυμονούσας - θηλάζουσας. Σας περιμένουμε!» καταλήγει το κάλεσμα του συλλόγου.

 

Διαβάστηκε 470 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.