Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:36 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 16:28

Με βράβευση της Βασιλικής Δανέλλη - Μυλωνά ολοκληρώνονται οι δράσεις ενημέρωσης για την ασφαλή οδήγηση – Συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό του διημέρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώνονται σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 οι ενημερωτικές δράσεις σε μαθητές και φοιτητές για την ασφαλή οδική συμπεριφορά και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

Οι δράσεις ξεκίνησαν από τη  Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και περιλαμβάνουν θεωρητικές προσεγγίσεις, αλλά και βιωματικές, με τη χρήση προσομοιωτών μέθης, ανατροπής, σύγκρουσης και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, που διαθέτει το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς».

Η διήμερη παρέμβαση θα ολοκληρωθεί σήμερα Τετάρτη με τη βράβευση της Προέδρου του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» Βασιλικής- Δανέλλης Μυλωνά, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις 12 το μεσημέρι.

Θα προηγηθεί στις 11:30 π.μ. Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα της Συγκλήτου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας για τον απολογισμό των δράσεων.

 

Διαβάστηκε 338 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.