Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:21 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 02:29

Εθελοντική αιμοδοσία και bazaar για τον σύλλογο «Φλόγα» στις 14 Δεκεμβρίου στο Αγρίνιο (Παρ 14/12/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με το σύνθημα «Χάρισε ζωή, δώσε αίμα» θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία την ερχόμενη Παρασκευή 14/12 στο Αγρίνιο. Για την εκδήλωση αυτή η κα Αβράμπου Δήμητρα πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου δήλωσε στην Χρύσα Σπαή:

abrampoy aimodosia 2018

«Στα πλαίσια των γενικότερων εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων στον Δήμο Αγρινίου «Παραμύθι από Ζάχαρι» όπως ονομάζεται, στις 14 Δεκέμβρη έχουμε προγραμματίσει εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, το Σώμα Προσκόπων, Η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου, με τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ του Δήμου Αγρινίου και τον Σύλλογο των ΕΛΤΑ του Νομού Αιτωλ/νίας, από τις 08:00 εως τις 14:30. Στον χώρο της αιμοδοσίας θα βρίσκεται εκπρόσωπος του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» Στήριξη των Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, όπου θα λειτουργεί bazzar για την στήριξη του συλλόγου. Παρακαλούμε όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι αλλά επίσης όσοι μπορούν να μας διαθέσουν 10 λεπτά από τον χρόνο τους για να προσφέρουν αίμα. Δηλαδή ζωή προς τον συνάνθρωπο. Η Αιμοδοσία αυτή γίνεται κάθε χρόνο και είναι η τελευταία του χρόνου. Είναι μια μέρα εθελοντισμού, μια μέρα γιορτής, μια μέρα που όλοι μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνρωπό μας.

Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε εν όψει χριστουγέννων είναι. «10 λεπτά από τον χρόνο μας δίνουμε ζωη προς τον συνανθρωπο μας». Είναι ανώδυνο, όλοι οι υγιείς άνθρωποι μπορούν να δώσουν απο 18 εως 64 ετών. Σκοπός των συλλόγων και της πανελλήνιας ομοσπονδίας είναι η χώρα μας να γίνει αυτάρκης σε αίμα. Οπότε αν κάθε σπίτι έχει έναν εθελοντή αιμοδότη θα καταφέρουμε να φθάσουμε και σε αυτό. Σαν Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους με αγάπη υγεία και προσφορά προς τον συνάνθρωπο.»

Τμήμα Παραγωγής Eιδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 3030 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 02:39
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.