Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:04 πμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 20:56

«Μπουρίνι» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Κέδρος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κερδίζουν. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε το ονοματεπώνυμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Το vivlio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ θα προσφέρουν στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο «Μπουρίνι» του Λουκά Γιαννάτου

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Μπουρίνι

Ο πενηντάρης Κώστας, ύστερα από έναν έντονο καβγά με τη γυναίκα του, αποφασίζει να φύγει για λίγο από το σπίτι και να κάνει ένα φθινοπωρινό ταξίδι στις Κυκλάδες της άγονης γραμμής. Πιστεύει ότι αυτό θα τον βοηθήσει να πάρει αποφάσεις για τη συνέχεια της ζωής του. Το ταξίδι όμως με το παλιό πλοίο Πήγασος – από τον Πειραιά σε Σύρο, Πάρο, Νάξο, Δονούσα, Κουφονήσια, Ηρακλειά, Αμοργό, Σαντορίνη και Ανάφη – κρύβει εκπλήξεις και απρόοπτα.

Το παρελθόν συναντιέται με το παρόν και προβληματίζει για το μέλλον. Παρουσίες, απουσίες, όνειρα, αγάπες, έρωτες, μνήμες, ζωή και θάνατος. Παλιές και νέες γνωριμίες – μια γιατρός, μια τοπογράφος, ένας αρχιτέκτονας, μια καθηγήτρια, μια δασκάλα και ένας παλιός φίλος – μπαίνουν και βγαίνουν από τη ζωή του Κώστα, που προσπαθεί να ξεπεράσει το οικογενειακό αδιέξοδο.

Διαβάστηκε 3497 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.