Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:31 πμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 19:15

Αγρίνιο: Χριστουγεννιάτικα bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (Τετ 19 - Παρ 21/12/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του!

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα χριστουγεννιάτικα bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού στο e-shop: http://bit.ly/XristougennaXamogelo ή να επικοινωνήσετε 210-7647760.

Αγρίνιο

  • 19-21/12: Πεζόδρομος Χαριλάου Τρικούπη στην είσοδο του Δημαρχείου, ώρες 10:00-20:00

Για περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,

Αναστασία Μήτσου

Τηλ. 26410- 95473.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστηκε 594 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.