Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:35 πμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 00:56

Μητρώο Αξιολογητών για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης συστήνει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας – Μέχρι 29 Δεκεμβρίου 2018 η υποβολή των αιτήσεων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στο Μητρώο Αξιολογητών εκχωρούμενων μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, εξέδωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, δικαίωμα υποβολής αιτήματος για εγγραφή στο Μητρώο έχουν οι υπάλληλοι (μόνιμοι και με σχέση εργασίας Ι.Δ.Α.Χ.) της ΔΑΟΠ και των ΔΑΟΚ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, των Αποκεντρωμένων και Περιφερειακών υπηρεσιών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων που εδρεύουν εντός των διοικητικών ορίων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Αφορά τους κατόχους Πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α.Ε.Ι./Α.Τ.Ε.Ι εσωτερικού, ή αναγνωρισμένων ισότιμων τίτλων σπουδών της αλλοδαπής, με τις ειδικότητες: (ΠΕ) Γεωτεχνικών, (ΤΕ) Γεωπονίας, Οικονομικοί, Μηχανικοί και έχουν ικανότητα χειρισμού Η/Υ (εφαρμογές word-excel και εφαρμογές διαδικτύου κλπ).

Για την αρχική κατάρτιση του Μητρώου, προκειμένου να επιλεγούν οι αξιολογητές του υπομέτρου 4.1 και συγκεκριμένα των δράσεων 4.1.1 και 4.1.3 που αφορούν τα Σχέδια Βελτίωσης, οι ενδιαφερόμενοι που καλύπτουν τις προϋποθέσεις για την ένταξή τους στο Μητρώο, θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους με τα συνημμένα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως 29 Δεκεμβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται   στα τηλέφωνα 2613-613202 και 2613-613210.

 

Διαβάστηκε 314 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.