Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  9:39 πμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 00:31

"Aquaman" + "Spider-Man: Μέσα στο αραχνο-σύμπαν" στον κιν/φο "ΑΝΕΣΙΣ" (Πεμ 13 - Τετ 19/12/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δημοτικός κινηματογράφος ΄΄ΑΝΕΣΙΣ ΄΄ από την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 θα προβάλει τις ταινίες :

Aquaman

Από την Warner Bros. Pictures και τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν έρχεται μια γεμάτη δράση περιπέτεια που εκτυλίσσεται στον αχανή, οπτικά εκπληκτικό υποβρύχιο κόσμο των επτά θαλασσών: το "Aquaman", με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα. Η ιστορία αποκαλύπτει την προέλευση του μισού-ανθρώπου, μισού- Ατλάντειου Άρθουρ Κάρι και εξερευνά το ταξίδι της ζωής του- ένα ταξίδι που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να γίνει αυτός που γεννήθηκε... Να γίνει ένας βασιλιάς!

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάν
Ηθοποιοί: Τζέισον Μομόα, Άμπερ Χερντ, Πάτρικ Γουίλσον, Νικόλ Κίντμαν, Ντολφ Λούντγκρεν, Γουίλεμ Νταφόε, Ράνταλ Παρκ, Γιαχία Αμπντούλ Ματίν ΙΙ 

ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 7.00 μ.μ & 9.30 μ.μ καθημερινά

εκτός Κυριακής 16 Δεκεμβρίου

Spider-Man: Μέσα στο αραχνο-σύμπαν

O Phil Lord και ο Chris Miller, οι ιδιοφυΐες πίσω από την «Ταινία Lego» και το «21 Jump Street» φέρνουν μια νέα πνοή με το ταλέντο τους στο σύμπαν του Spider-man, με ένα πρωτοποριακό οπτικό στυλ, που είναι μοναδικό στο είδος του. Το «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» συστήνει τον έφηβο Miles Morales από το Brooklyn, και τις αμέτρητες ικανότητές του Αραχνο-Σύμπαντος, όπου περισσότεροι από έναν μπορεί να φορούν τη μάσκα.


ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΗ

ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 5.00 μ.μ  καθημερινά

εκτός Κυριακής 16 Δεκεμβρίου

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός .

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

Διαβάστηκε 1070 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 02:37
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.