Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:39 πμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 00:05

«Η αγάπη και η προσφορά μέσα από τα μάτια των παιδιών» Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 (18:00) – Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αφιερωμένο στα παιδιά του Ειδικού Γυμνασίου Μεσολογγίου και του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ είναι το φετινό bazaar που διοργανώνουν το Πνευματικό Κέντρο και οι εργαζόμενοι στους παιδικούς & βρεφικούς σταθμούς του  Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Η εκδήλωση που έχει ως θέμα της «Η αγάπη και η προσφορά μέσα από τα μάτια των παιδιών», θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου το επόμενο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18.30 μ.μ.

Συμμετέχει το Δημοτικό Ωδείο Μεσολογγίου με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ στη διάθεση των επισκεπτών θα βρίσκονται χειροποίητες δημιουργίες. Το έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των παραπάνω δομών.  

xmas bazaar mes 2018

Διαβάστηκε 460 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.