Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:38 μμ
 
wm small
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018 11:31

Εύκολο απόγευμα για τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη κόντρα στον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιώντας την καλύτερη τους φετινή εμφάνιση, τα κορίτσια της ομάδας μας κέρδισαν την ομάδα του Παναιτωλικού, το απόγευμα του Σαββάτου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ΕΣΠΕΔΕ με 3-0 και βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Με μεγάλη συγκέντρωση θα ξεκινήσουν τον αγώνα οι αθλήτριες μας, ακολουθώντας πιστά την τακτική τους θα έχουν υψηλή απόδοση σε όλους του τομείς. Θα προηγηθούν από νωρίς και παίζοντας όμορφο βόλλευ σε όλο το σετ θα διατηρήσουν το προβάδισμα και θα το κατακτήσουν με 25-12.

Με την ίδια σοβαρότητα θα συνεχίσουν τα κορίτσια μας και στο δεύτερο σετ, θα διατηρήσουν την απόδοση τους σε υψηλά στάνταρ, δεν θα αφήσουν περιθώρια και θα κατακτήσουν το σετ με 25-13.

Ο Παναιτωλικός θα ξεκινήσει δυνατά το τρίτο σετ και θα πάρει προβάδισμα στο σκορ. Θα ανεβάσουν την απόδοση τους τα κορίτσια μας και θα πηγαίνουν πόντο πόντο οι δυο ομάδες στα μισά του σετ. Με σωστές επιλογές στο τέλος η ομάδα μας θα κατακτήσει το σετ με 25-18 και θα φτάσει στο τελικό 3-0.

Ικανοποίηση για την εμφάνιση της ομάδας μας και το αποτέλεσμα, καθώς έδειξε αρκετές από τις δυνατότητες της. Σκληρή δουλειά και συγκέντρωση για την δύσκολη συνέχεια, καθώς το επόμενο Σάββατο αντιμετωπίζουν εντός έδρας τον αήττητο και πρωτοπόρο Πανηπειρωτικό στις 16:30, στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης (Σακκαρέλης Παντελής – Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νεκταρία, Γαβρίνα Νάνσυ, Παπανίκου Αρετή , Σπύρου Ελισάβετ, Καστανά Τασούλα, Μπαούρδα Νικολέτα, Λάζαρη Ξένια, Αβτζή Υακίνθη, Τζώρτζη Δήμητρα, Ρισβά Άσπα, Ρώσση Άννα-Μαρία, Σταμουλακάτου Έφη

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 448 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.