Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:16 πμ
 
wm small
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018 00:12

Στην Αθήνα η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Αγρινιώτη Γ. Παπασάικα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην πρώτη του ατομική έκθεση ζωγραφικής ο Γιώργος Παπασάικας θα παρουσιάσει στο χώρο των εκδόσεων  «Γαβριηλίδης» έργα μικρών διαστάσεων εμπνευσμένα από το ταξίδι του στο Άγιο Όρος.

Άλλοτε από μακριά και άλλοτε σε πρώτο πλάνο θεματικά στο επίκεντρο οι Μονές, παράδοξα χτισμένες στα πιο απόκρημνα σημεία διακόπτουν το απροσδόκητο και συνεχές του πολυποίκιλου τοπίου προβάλλουν σαν καθρέπτες φωτός και γίνονται η αφορμή για ζωγραφική περιπλάνηση.

Μέσα από διαφορετικά υλικά (λάδι, τέμπερα, ακουαρέλλα) πειραματισμό ζωγραφικών και συνθετικών λύσεων επιχειρείται να διασωθεί με ζωντάνια η ατμόσφαιρα του τόπου και η εντύπωση του ταξιδιού αυτού σε 30 περίπου έργα που θα παρουσιαστούν το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 12:30στο Poems&Crimesτων εκδόσεων Γαβριηλίδης.

Διάρκεια  έκθεσης  από  15.12.18  έως 4.1.19.

Art bar poems & crimes, Αγ. Ειρήνης 17, Μοναστηράκι, 10551 Αθήνα, 210-3228839

 

Διαβάστηκε 495 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.