Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:16 μμ
 
wm small
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018 07:33

Αυτές είναι οι ομάδες με τις καλύτερες εκκινήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία από τις καλύτερες εκκινήσεις της ιστορίας του πραγματοποιεί ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι το καλύτερο που έχει υπάρξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εξαιρετική είναι η εκκίνηση του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, γεγονός που τον έχει κατατάξει ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, κάτι για το οποίο συμφωνούν φίλοι και αντίπαλοι της ομάδας. Αυτό είναι, βέβαια, που θα αποδειχθεί εντός αγωνιστικού χώρου σε κάθε αγωνιστική.

Σε στατιστικό επίπεδο, η φετινή πορεία είναι μία από τις καλύτερες στην ιστορία του ΠΑΟΚ και η δεύτερη καλύτερη στα χρονικά της Super League, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί τα πρωτεία στη συγκεκριμένη κατηγορία. Τη σεζόν 2015-16 οι Πειραιώτες του Μάρκο Σίλβα, όχι μόνο είχαν κάνει το 12/12, αλλά είχαν φτάσει στο 17/17, με τον Πλατανιά στα Χανιά να του διακόπτει το εκπληκτικό σερί. Ανάλογη επίδοση με αυτή του ΠΑΟΚ είχε και πάλι ο Ολυμπιακός της περιόδου 2013-14, με προπονητή του Μίτσελ όταν στο ίδιο χρονικό διάστημα είχε επίσης 11 νίκες και 1 ισοπαλία.\

Διαβάστε ποιες είναι οι καλύτερες εκκινήσεις ελληνικών ομάδων στα χρονικά του ελληνικού πρωταθλήματος

 

Διαβάστηκε 315 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.