Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:23 πμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 12:08

Α.Ο. Αγρινίου: Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιόκαυτου ενόψει του αγώνα με το Γ.Σ. Φαρσάλων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο βοηθός προπονητή του Γιάννη Διαμαντάκου, Γιώργος Λιόκαυτος, μίλησε για τον αγώνα του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου με το Γ.Σ. Φαρσάλων την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα των Φαρσάλων για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πρόκειται για μία ομάδα που έχει έναν κορμό έμπειρων παικτών και είναι αρκετά απειλητική κοντά στο καλάθι. Εμείς σε ένα ακόμα παιχνίδι πρέπει να μείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο και να φέρουμε το παιχνίδι στα "μέτρα" μας. Ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι να ανταποκρίνεται όλο και περισσότερο στην προσπάθειά μας και θέλουμε και αυτή την Κυριακή ένα κατάμεστο γήπεδο, ώστε να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε μαζί μία ακόμα νίκη.

Διαβάστηκε 465 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.