Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  3:34 μμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 00:42

Ο Παναιτωλικός στο πλευρό της Φιλοζωικής (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου διοργανώνει και φέτος το ετήσιο xριστουγεννιάτικο bazaar της για την ενίσχυση της προσπάθειας της για τα αδέσποτα.

Το bazaar  είναι σε εξέλιξη και  λαμβάνει χώρα, κατά το διήμερο 7 και 8 Δεκεμβρίου, στο χώρο της Δημοτικής Αγορά στο Αγρίνιο.

Μάλιστα το φετινό bazaar είχε «κυανοκίτρινο» χρώμα καθώς είχε και τη στήριξη του Παναιτωλικού.

Ειδικότερα, στην εκδήλωση βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές Χόρχε Ντίας και Νικολάς Μανά, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, Χρήστο Κουτσοσπύρο και τον παλαίμαχο τερματοφύλακα και νυν προπονητή τερματοφυλάκων, Λουίτζι Τσέναμο.

Οι αθλητές φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους φίλους του Παναιτωλικού. Αύριο εξάλλου στον ίδιο χώρο θα βρίσκονται, για την δεύτερη μέρα του bazaar, οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού Νίκος Γιαννακόπουλος, Νίκος Μαρινάκης και Δημήτρης Θεοδωρόπουλος.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που μας στηρίζει ο Παναιτωλικός. Δεν είναι η πρώτη φορά. Πάντα μας στηρίζει ο κ. Κωστούλας όπως και παίκτες της ομάδας. Είμαστε ευγνώμονες για αυτό που κάνουν για εμάς, την Φιλοζωϊκή και τα αδέσποτα. Σήμερα στο παζάρι μας έχουμε μεγάλη προσέλευση και το ότι είναι μαζί μας και οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού είναι ότι καλύτερο. Και αύριο θα είναι εδώ παίκτες του Παναιτωλικού και ελπίζω να έρθει ακόμη περισσότερος κόσμος«, ανέφερε η Πρόεδρος της Φιλοζωϊκής Οργάνωσης Αγρινίου, κ. Αναγνωστοπούλου:

Από εκεί και πέρα, στη Δημοτική Αγορά βρέθηκαν και μαθητές του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου με τη συνοδεία των φιλολόγων τους, Γεωργίας Ντελή και Μαίρης Λανοπούλου.

Το 7ο Γυμνάσιο διέθεσε στην Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου το ημερολόγιο που δημιούργησαν οι μαθητές και το οποίο είναι αφιερωμένο στις σημαντικότερες Παγκόσμιες Ημέρες. Τα έσοδα από την πώληση των παραχωρηθέντων ημερολογίων θα διατεθούν στην Φιλοζωική για την κάλυψη αναγκών των αδέσποτων.

Οι μαθητές του 7ου Γυμνασίου που βρέθηκαν στο χώρο του bazaar με τις καθηγήτριες τους, όπως ήταν φυσικό, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και με τους ποδοσφαιριστές.

Τι δήλωσαν οι παίκτες του Παναιτωλικού

Στη συνέχεια τόσο ο Χόρχε Ντίας, όσο και ο Νικολά Μανά, μίλησαν για την προσπάθεια που γίνεται και τη συμμετοχή τους σε αυτή…

Σε ερώτηση γιατί βρέθηκε στην εκδήλωση και γιατί στηρίζει την προσπάθεια της Φιλοζωϊκής ο Χόρχε Ντίας απάντησε ότι:

«Αγαπώ τα σκυλιά. Ήρθα εδώ σήμερα γιατί θέλω να βοηθήσω τα αδέσποτα όπως μπορώ. Είναι μία πολύ σημαντική προσπάθεια και καλό είναι όλοι να βοηθήσουμε, ο καθένας με τον τρόπο του».

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει ή είχε ποτέ του σκύλο:

«Έχω δύο Γιορκσάιρ στην Ισπανία. Εδώ στην Ελλάδα βρήκα ένα αδέσποτο που ήταν χτυπημένο και χρειαζόταν φροντίδα. Θέλησα να το υιοθετήσω αλλά δυστυχώς εκεί που μένω δεν επιτρέπονται ζώα. Τελικά το πήρα στο Emileon και εκεί το φροντίζουμε και το ταΐζουμε».

Στην ίδια ερώτηση για το αν είχε ποτέ κατοικίδιο απάντησε και ο Νικολά Μανά:

«Δυστυχώς δεν έτυχε ποτέ αλλά θα ήθελα. Στην Αργεντινή δεν μου δόθηκε η ευκαιρία και δυστυχώς ούτε εκεί που μένω εγώ στο Αγρίνιο επιτρέπονται. Αγαπάω όμως τα ζώα και θα ήθελα και εγώ να τα βοηθήσω. Γι΄αυτό είμαι και εγώ εδώ σήμερα».

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 448 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.