Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  11:25 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 10:47

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στον Δήμο Θέρμου (Πρόγραμμα Σαβ 8 - Παρ 14 - Σ/Κ 15-16/12/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φίλεs και Φίλοι,

Τις γιορτινέs ημέρεs, ο Δήμοs μας γίνεται φωτεινότεροs και είναι έτοιμοs να φιλοξενήσει τους επισκέπτεs του, προσφέρονταs σε όλουs ανάσεs xαράs και ευτυχίαs με το εορταστικό πρόγραμμα που ετοιμάσαμε.

Μικροί και μεγάλοι Θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα, τιs Θεατρικέs και μουσικοχορευτικέs παραστάσειs, το φιλανθρωπικό bazaar και τιs εκδηλώσειs που προγραμματίσαμε αυτές τιs γιορτέs. Μαζί με την Εκκλησία και του πολιτιστικούς φορείs της πόλης μας.

Θα αναβιώσουμε χριστουγεννιάτικα έθιμα και θα τραγουδήσουμε παραδοσιακά κάλαντα.

Σαs περιμένουμε για να μεταδώσουμε όλοι μαζί το χαρμόσυνο μήνυμα των ημερών μετρώνταs αντίστροφα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην πλατεία του Θέρμου, στις 8 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 μαζί με όλουs εσάς.

Σαs προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις Χριστουγεννιάτικεs εκδηλώσειs του Δήμου μαs, που πραγματοποιούνται πάντοτε με ελεύθερη είσοδο και να ζήσουμε όλοι μαζί μαγικά Χριστούγεννα! Χρόνια Πολλά με Υγεία, Ειρήνη, Ελπίδα και Αλληλεγγύη.

Με εγκάρδιουs χαιρετισμούs

Σπύροs Κωνσταντάραs Δήμαρχοs Θέρμου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 8-16/12/2018

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

Ωρα 18:00 Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην πλατεία του Θέρμου. Ευχέs από το Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπυρίδωνα Κωνσταντάρα και χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Παιδική Χορωδία και την Χορωδία Γυναικών του Ιερού Ναού Κοιμήσεωs Θεοτόκου Θέρ-μου.

Ωρα 19:00 Το Τμήμα Παραδοσιακήs Μουσικής τηs Κοινωφελούς Επιχείρη-σηs του Δήμου Αγρινίου, παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική πα-ράσταση «Αχελώος. Το ποτάμι μιλούσε...», με θρύλου και τραγούδια τηs Αιτωλίαs και Ακαρνανίαs με ελεύθερη είσοδο. Σκηνοθεσία, κείμενο, διδασκαλία χορωδίαs: Ευσταθία Γρέντζε-λου Αίθουσα Δημαρχείου Θέρμου — Είσοδος Ελεύθερη Αμέσωs μετά ...στο χριστουγεννιάτικο χωριό τηs πηγήs του Θέρ-μου κερνάμε ρακόμελο, ζαχαρωτά, μελομακάρονα, κουραμπιέδεs και φυσικά βουτιέs με μπισκότα στο συντριβάνι σοκολάτας!

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου

Ώρα 19:00 Εγκαίνια τριήμερου Χριστουγεννιάτικου Φιλανθρωπικού Bazaar με χειροποίητεs δημιουργίεs από τους εθελοντέs του «Σκοπού Ζωής» στο αίθριο του Δημαρχείου Θέρμου. Μέρος των εσόδων Θα προσφερθούν για την ενίσχυση παιδιών με καρκίνο τπs πε-ριοχήs του δήμου Θέρμου. Συμμετοχή τηs εθελόντρια κλόουν Παντελίτσαs με παιχνίδι για τα παιδιά. Εισφορά συμμετοχήs 3 ευρώ.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

"Ωρα 10:00 — 20:30 Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar με χειροποίητεs δημιουργίεs από τους εθελοντέs του «Σκοπού Ζωής».

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

"Ωρα 10:00 — 20:30 Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar με χειροποίητεs δημιουργίεs από του εθελοντέs του «Σκοπού Ζωής».

Ωρα 19:30 Θεατρική παράσταση από την Ομάδα Τέχνης «βορείωs» του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων για τον Κώστα Κρυστάλλη «... δι'αυτόν το προορισμόν...». Μια Θεατροποιημένη προσέγγιση της ζωής και του έργου του ποιητή Κώστα Κρυστάλλη. Αίθουσα Δημαρχείου Θέρμου — Είσοδοs Ελεύθερη

 

Διαβάστηκε 395 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 12:06
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα