Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  10:16 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 13:42

Αγρίνιο:Πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας και τη βελτίωση της αισθητικής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας ο Δήμος Αγρινίου προχωρά σε νέες πρωτοβουλίες που στόχο έχουν και τη βελτίωση της αισθητικής της πόλης.
Έτσι εκτός από την εγκάτασταση 300 περίπου νέων κάδων απορριμμάτων πού θα αντικαταστήσουν τους παλιούς και φθαρμένους ,ο Δήμος Αγρινίου προχωρά σε ένα γενναίο μέτρο αυτό της δημιουργίας εσοχών μέσα στις οποίες θα τοποθετηθούν όλοι οι κάδοι.

Η νέα οριοθέτηση των  θέσεων των  κάδων θα συμβάλλει στην περιβαλλοντική αναβάθμιση της πόλης, την οργάνωση της συγκέντρωσης και αποκομιδής των απορριμμάτων (ανακυκλώσιμων και μη) και την καλύτερη εικόνα του αστικού ιστού, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την καθημερινότητα των πολιτών, κατοίκων και επισκεπτών.

Όπως επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Καλαμπαλίκης ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες για τη διαμόρφωση εσοχών και σε εύλογο χρόνο δεν θα υπάρχει κάδος εκτός εισοχών.Μάλιστα έχει προβλεφθεί σε κάθε εσοχή να υπάρχει και κάδος ανακύκλωση.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο απαιτουμενος χρόνος για την υλοποίηση του σχεδίου είναι από έξι έως οχτώ μήνες.
 
agriniotimes.gr
Διαβάστηκε 2330 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.