Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:09 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 18:36

Επιτυχίες για τις ομάδες αισθητικής γυμναστικής του ΘΟΑΣ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 1-2 Δεκεμβρίου στην πόλη του Άργους  πραγματοποιήθηκε το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής.

Ο ΘΟΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ συμμετείχε με δυο ομάδες. Στην κατηγορία 8-10 κατέβαλε την 4η θέση με το πρόγραμμα «Αρλεκινάκια» και τις αθλήτριες: Ζαπαντιώτη Μελίνα, Καρδαρά Χριστίνα, Κοντούλη Βασιλική, Παπαϊωάννου Λυδία, Σκούτα Νίκη, Σκούτα Παναγιώτα, Φαρμάκη Αναστασία και Χαντζάρα Αθανασία.

Στην κατηγορία 12-14 κατέλαβε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) με το πρόγραμμα «γάτες» και τις αθλήτριες: Γερνά Ηλέκτρα, Κορδάτου Ευρύκλεια, Κορδάτου Θεοδώρα, Μπόβολου Χριστίνα, Ψειμάδα Μαρία, Ψειμάδα Μελίνα.

Τις ομάδες συνόδευσαν η προπονήτρια του συλλόγου Βασιλική Καζαντζή, μέλη του συλλόγου και οι γονείς των αθλητριών. Η διοργάνωση του Δήμου Άργους Μυκηνών ήταν άψογη. Επόμενος στόχος του συλλόγου είναι η συμμετοχή του στους 4ους Αγώνες Μεσογειακών χωρών.

thoas agriniou

thoas1

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 1214 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.