Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:19 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 18:18

Parkour & Freerunning: Ένας διαφορετικός τρόπος έκφρασης στο Αγρίνιο (φωτο & video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έναν διαφορετικό τρόπο έκφρασης έχουν επιλέξει δύο ομάδες νέων στο Αγρίνιο. Πρόκειται για τους Parkour Origins και τους PAK οι οποίοι ξεκίνησαν πριν από περίπου 5-6 χρόνια την ενασχόλησή τους με το Parkour & το Freerunning. Με αυτά ασχολούνται μέχρι και σήμερα

Και τα δύο αποτελούν μορφές άθλησης αρκετά διαδεδομένες ανά τον κόσμο και μάλιστα ιδιαίτερα αναπτυσσόμενες τα τελευταία χρόνια. Όλο και περισσότεροι νέοι ασχολούνται με το Parkour και το Freerunning και στην Ελλάδα. Φυσικά το Αγρίνιο δεν αποτελεί εξαίρεση!

Συγκεκριμένα, τα μέλη των παραπάνω ομάδων δήλωσαν στο agriniopress.gr:

«Είμαστε μια παρέα με διαφορετικές ζωές αλλά με την ίδια τρέλα για το Parkour & Freerunning. Αυτός είναι και ο λόγος που μας ένωσε όποτε και όταν μπορούσαμε να βγούμε έξω για προπόνηση!

Σαν τρόπος έκφρασης & κίνησης και σαν άθλημα πλέον είναι για εμάς μια αναλαμπή και μια ξεγνοιασιά από την σχολαστική καθημερινότητα αυτής τη πόλης. Πριν 5-6 χρόνια έγινε η αρχή για πλάκα από μια καφετέρια που απλά αναζητήσαμε κάτι διαφορετικό να περνά ο χρόνος μας πέρα των συνηθισμένων πραγμάτων που τότε κάναμε και άλλαξε η ζωή μας από τότε…

Γνωρίσαμε νέα άτομα, ταξιδέψαμε και σε άλλες πόλεις και δώσαμε την σκυτάλη να ξεκινήσουν νέα παιδιά Parkour που μας εντυπωσιάζουν όπως πάντα.

Γνωρίστε μας & στηρίξτε μας αν το θέλετε! Είμαστε οι Parkour Origins & οι PAK»!

Δείτε video και φωτογραφίες τους σε δράση:

 

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 2359 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.