Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:19 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 17:52

«Το σεντούκι των κρυµµένων µυστικών και Ανταύγειες μέσα από την ομίχλη» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Πηγή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κερδίζουν. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε το ονοματεπώνυμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων ΠΗΓΗ, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από τα βιβλία της Έλενας Τζαβάρα ««Το σεντούκι των κρυµµένων µυστικών και Ανταύγειες μέσα από την ομίχλη».

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για τα βιβλία

Το σεντούκι των κρυµµένων µυστικών

Η Ελευθερία συναντά για πρώτη φορά την οικογένειά της στον γάμο της αδελφής της. Στερημένη από τη μητρική αγκαλιά, βασανισμένη από τη θετή της μητέρα, κακοποιημένη στο σώμα και την ψυχή, πρέπει να συγχωρέσει για να προχωρήσει… Μπορεί; Η γνωριμία της με τον επιχειρηματία Σωκράτη Σερέτη, κάτω από περίεργες συνθήκες, θα της χαρίσει τον πρώτο δυνατό έρωτα και την ψυχική της ισορροπία. Ανατροπές, πάθη, δολοπλοκίες υφαίνουν το νήμα της μοίρας στη ζωή της Ερμιόνης, του Αριστείδη, της Αρετής και του παπα-Μάρκου, ενώ η αγάπη, η καλοσύνη και η φιλία της Ελισάβετ, του Παναγιώτη και της Μαγδαληνής τους λυτρώνουν την καρδιά! Μια αναπάντεχη επιστολή κι ένα σεντούκι θα αποκαλύψουν μετρά από χρόνια τα κρυμμένα μυστικά των ηρώων… Ανάμεσα στα χωριά της Ναυπακτίας, το Καρπενήσι και την Αθήνα, ξετυλίγεται μια ιστορία αγάπης, πόνου, μυστήριου, ελπίδας και προσμονής για ένα καλύτερο αύριο…

 

Ανταύγειες μέσα από την ομίχλη

Ήταν μόλις δώδεκα χρονών η Έλλη, όταν όλος της ο κόσμος ανατράπηκε… Ο αγώνας για τη ζωή και την επιβίωση την έκανε δυνατή και αποφασιστική. Άντεξε αρρώστιες, ορφάνια και μοναξιά…

Ο έρωτας χτύπησε την πόρτα της νωρίς και την πίκρανε βαθιά με ένα γάμο αταίριαστο και με μια βασανιστική πληγή στην καρδιά για τα παιδιά της…

Η γιαγιά Μυρίνα, ο Άκης, η κυρία Μάγια, ο Τάκης, η Μαρίνα, η Eρατώ και τόσοι άλλοι… βρέθηκαν κοντά της και έπλεξαν το νήμα της ζωής της!

Η μοιραία συνάντηση με τον Αλέκο έφερε τον μεγάλο έρωτα, αλλά και τον ατέλειωτο πόνο, τους απρόβλεπτους χωρισμούς, τα άλυτα προβλήματα, τα αναπάντητα ερωτήματα… Τη σημάδεψε!

Η Έλλη αγάπησε και αγαπήθηκε. Έζησε, όμως, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη; Σίγουρα, πορεύτηκε μέσα σε ομίχλη με την ελπίδα μιας ανταύγειας χαράς!

Διαβάστηκε 3222 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 18:07
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.