Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:08 μμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 15:17

Αγρίνιο: Βραβεύθηκαν οι καλύτεροι του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster (φωτο & videos)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι οδηγοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster, ο τελικός γύρος του οποίου πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο το τριήμερο 30 Νοεμβρίου – 1 & 2 Δεκεμβρίου.

Ο τελικός αυτός γύρος διήρκεσε τρεις ημέρες (Παρασκευή 30/11 – Σάββατο 1 – Κυριακή 2/12) στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου, με διαδοχικά ρεκόρ σε όλες τις κατηγορίες, πλούσιο θέαμα και πλήθος κόσμου να στηρίζει τους αγώνες με την παρουσία του.

Αυτός ήταν ο δεύτερος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster που διεξήχθη στην πόλη του Αγρινίου φέτος καθώς και ο 5ος γύρος είχε διεξαχθεί στον ίδιο χώρο, μάλιστα με ρεκόρ συμμετοχών.

Πριν την έναρξη των απονομών στους νικητές, βραβεύθηκε από τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ηρακλείου, Νίκο Διακάκη, ο Αγρινιώτης αθλητής Νίκος Σταμούλης για τη σημαντική του βοήθεια στην διεξαγωγή των αγώνων με επιτυχία στο Αγρίνιο.

Σημειώνεται ότι από τους διοργανωτές εκφράστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η δυσαρέσκεια τους για την απουσία του Δημάρχου Αγρινίου από την εκδήλωση.

Αργότερα εμφανίστηκε στην αίθουσα και μίλησε ως εκπρόσωπος του δήμου ο αντιδήμαρχος Γιάννης Φαρμάκης, τονίζοντας τα οφέλη του μηχανοκίνητου αθλητισμού τα οποία θα ήθελε να προβληθούν μέσω του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster.

Δείτε video από τα προκριματικά και τον τελικό γύρο στο Αγρίνιο:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Διαβάστηκε 601 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.