Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:11 μμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 14:39

Παρουσία Κατσιφάρα η εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο του Αγρινίου η εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Παρόντα είναι πολλά κομματικά στελέχη, πολιτευτές αλλά και πολλά αυτοδιοικητικά στελέχη με σχεδόν σύσσωμη την περιφερειακή αρχή.

Ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά αλλά και άλλοι αντιπεριφερειάρχες (Λύτρας, Μπαλαμπάνης) συμμετέχουν στην εκδήλωση.Στα αξιοσημείωτα και σίγουρα με την σημασία της η απουσία του Παύλου Μοσχολιού.

Η παρουσία Κατσιφάρα έχει βεβαίως ενδιαφέρον καθώς είναι η πρώτη του σε εκδήλωση στην Αιτωλοακαρνανία του κόμματος του οποίου είναι μέλος μετά τη στήριξη του και από τον ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια του να επανεκλεγεί περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Ο κ. Κατσιφάρας επιχείρησε στην ομιλία του να αιτιολογήσει τη στήριξη του και απο το κυβερνητικό κόμμα κάνοντας λόγο για την ανάγκη συγκλήσεων.

Της εκδήλωσης στο ξενοδοχείο προηγήθηκε συνεδρίαση της διευρυμένης νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος όπου τέθηκαν τα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και των αυτοδιοικητικών εκλογών.


agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1219 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/