Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:44 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 18:28

ΟΑΕΔ: Παράταση αιτήσεων για το πρόγραμμα που ανοίγει 5.500 θέσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μερικές ημέρες παράταση για τις αιτήσεις

Παράταση αιτήσεων μέχρι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 έδωσε στο πρόγραμμα «Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για 5.500 ανέργους πτυχιούχους ανωτάτων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29» το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το πρόγραμμα, που υλοποιείται από τον ΟΑΕΔ, είναι ανοιχτό για αιτήσεις και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο http://www.oaed.gr/.

Είναι διάρκειας 12 μηνών, συνολικού προϋπολογισμού 90.000.000 ευρώ και απευθύνεται σε άνεργους πτυχιούχους ανωτάτων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, που θα εργαστούν σε Υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς.

Στόχος του προγράμματος είναι:

  • η άμεση απόκτηση εργασιακής εμπειρίας των νέων πτυχιούχων στο επιστημονικό αντικείμενο,
  • η θεσμική αναβάθμιση του δημοσίου μέσω συγκεκριμένων project που εκτελεί υψηλά καταρτισμένο νέο εργατικό δυναμικό,
  • η αντιμετώπιση του φαινομένου της διαρροής του επιστημονικού δυναμικού νεαρής ηλικίας σε άλλες χώρες προς αναζήτηση εργασίας.

Οι μεικτές μηνιαίες αμοιβές των ωφελουμένων ορίζονται:

  • για την κατηγορία Π.Ε. έως τα 1.040 ευρώ
  • για την κατηγορία Τ.Ε. έως τα 990 ευρώ, ενώ για ωφελούμενους οι οποίοι διαθέτουν μεταπτυχιακό τίτλο ή διδακτορικό δίπλωμα, οι ανωτέρω αποδοχές προσαυξάνονται μηνιαίως κατά 50 ευρώ ή 100 ευρώ αντίστοιχα.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 698 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία