Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  8:21 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 18:21

Μαρία Ρουσάκη: “Η νύχτα της Κασσιανής” (Παρ 7/12/2018 19:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου

Το νέο βιβλίο της Μαρίας Ρουσάκη «η νύχτα της Κασσιανής» παρουσιάζουν οι Εκδόσεις Ψυχογιός στο Metro Cafe (Πάνου Σούλου 7) στο Αγρίνιο.

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου (ώρα 19.00΄) με την συνεργασία του «Βιβλιοχαρτοπωλείου Θωμάς Καραγιώργος», των Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών «Αγγλικά Σταυρίδη» και του Κέντρου Αγγλικής Γλώσσας «Γιάννα Σ. Σταυρίδη».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας Σταύρος Σταυρίδης και η Δρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Παιδοψυχολόγος Βένια Κουτσομπίνα. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι μαθήτριες Μαγδαληνή Γρηγοριάδη, Φωτεινή Μουτεσίδη και Βασιλική Αποστόλου.

Το Σάββατο δε, 9 Δεκεμβρίου, στο «βιβλιοχαρτοπωλείο Θωμάς Καραγιώργος» (Παναγοπούλου 10) και ώρα 12.00΄, σε μια ξεχωριστή παιδική εκδήλωση η συγγραφέας θα παίξει με τα παιδιά και θα τους συστήσει το «Σπηλιανθρωπάκι» της.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 642 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 19:12
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.