Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:58 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 13:35

Δυο στα δυο για τον ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo U21 .

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ασταμάτητος ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ  στα πανελλήνια πρωταθλήματα  taekwondo. Ο Σύλλογος συμμετείχε με 2 αθλητές  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα  U21 που έγινε στον Βόλο και κατάφερε να κερδισει  2 μετάλλια .  Οι αθλητές παίζοντας εξαιρετικά και με πολυ καλή συνεργασία με τον προπονητή τους Κακαρελη Νικο κατάφεραν το απόλυτο μετα απο δύσκολους αγώνες .

Το ασημένιο μετάλλιο κατέστησε ο μαθητής Δημητρακοπουλος Θανάσης στα +87 κιλά μετα απο δυο αγώνες και για 4η συνεχόμενη χρονιά δείχνοντας ότι είναι απο τους κορυφαίους αθλητής της Ελλάδας .

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο πρωταθλητής Ελλάδας παιδιών Φλωροσκουφης Παναγιώτης παίζοντας τους περισσότερους αγώνες μέχρι το χάλκινο , σύνολο 4 δείχνοντάς ό,τι είναι σταθερα στα βάθρα των νικητών . 

Οι αθλητές εκτός απο την μοριοδότηση πήραν και τους βαθμούς για την διεκδίκηση  της εθνικής  ομάδας   για το ε πανευρωπαϊκός  πρωτάθλημα. 

Το ΔΣ  του συλλόγου συγχαρεί τους μαθητές αλλά και τον προπονητή Κακαρελη Νικο για τις επιτυχείς τους και εύχεται σε όλους καλές γιορτές .

 

Διαβάστηκε 300 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.