Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:42 πμ
 
wm small
Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 23:55

Βόλεϊ: Επιστροφή στις νίκες για τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την τέταρτή τους νίκη πέτυχαν τα κορίτσια του Τρικούπη το μεσημέρι του Σαββάτου, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ΕΣΠΕΔΕ, στο γειτονικό Αιτωλικό απέναντι στο φιλικό σωματείο της πόλης με 0-3.

Αν και η ομάδα μας είχε αρκετές απουσίες και θα αγωνιστεί με διαφορετικό σχήμα από άλλους αγώνες, θα ξεκινήσει με συγκέντρωση το παιχνίδι και με όπλο το εξαιρετικό σέρβις θα ξεφύγει στο σκορ και θα κατακτήσει το πρώτο σετ εύκολα με 13-25.

Με την ίδια σοβαρότητα θα συνεχίσουν τα κορίτσια μας και στο δεύτερο σετ, θα ξεφύγουν στο σκορ με το εξαιρετικό σέρβις της Παπανίκου. Αρκετές αλλαγές για την ομάδα μας, με νέα κορίτσια να έρχονται ως αλλαγή και να ανταπεξέρχονται στις συνθήκες του αγώνα. Θα διατηρήσουμε το προβάδισμα μέχρι το τέλος του σετ και θα έχουμε το 15-25.

Στο τρίτο σετ τα κορίτσια μας θα χαλαρώσουν, η ομάδα του Αιτωλικού θα βγάλει αντίδραση και οι δυο ομάδες θα βρίσκονται κοντά στο σκορ. Σωστές επιλογές στα κρίσιμα σημεία και θα έχουμε την κατάκτηση του σετ με 21-25 και το τελικό 0-3.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Αιτωλικού για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα νεαρά κορίτσια και στον προπονητή κ.Γαλαγάλα Βαγγέλη, καθώς κάθε χρόνο εμφανίζονται βελτιωμένες παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

Δύσκολη συνέχεια για την ομάδα μας στα δυο επόμενα παιχνίδια, τα οποία θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συγκέντρωση και σκληρή δουλειά στις προπονήσεις είναι τα στοιχεία για να μας δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, που θα μας διατηρήσουν ψηλά στη βαθμολογία.

Η αρχή είναι το επόμενο Σάββατο στο κλειστό της πόλης μας, στις 19:30 απέναντι στην ομάδα του Παναιτωλικού.

Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης (Σακκαρέλης Παντελής – Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νεκταρία, Φονταλή Μαρία, Παπανίκου Αρετή, Σπύρου Ελισάβετ, Καστανά Τασούλα, Μπαούρδα Νικολέτα, Λάζαρη Ξένια, Αβτζή Υακίνθη, Τζώρτζη Δήμητρα, Κοντογιάννη Μαρία, Παπανικολάου Κύρα, Ρισβά Άσπα.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 389 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.