Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:32 πμ
 
wm small
Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 23:41

Η ΜΟΜΚΑ συνεχίζει την αποκατάσταση του δρόμου Πέρκου – Περίστας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΜΟΜΚΑ  συνεχίζει  την αποκατάσταση του δρόμου  Πέρκου – Περίστας  με τη συμμετοχή  11 μηχανημάτων έργων και ρυμουλκών και με προσωπικό 11 ανδρών , αξιωματικών και ειδικών χειριστών,   οι οποίοι  θα φέρουν απτά αποτελέσματα και ωφέλεια στην περιοχή , προκειμένου να επιτευχθεί  καλύτερη συγκοινωνιακή πρόσβαση αλλά και να δημιουργηθεί υποδομή ασφαλτοστρωσίας , όπως έχει ζητήσει  ο δήμος Θέρμου από την  Π.Δ.Ε  για την Τ.Κ Πέρκου.

Στις εργασίες συμμετέχει το 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού  του Στρατού Ξηράς (ΕΤΜΧ) και η 206 Πτέρυγα Αεροπορικών Υποδομών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑΥ) .

Ο Δήμος Θέρμου  σε απόλυτη συνεργασία  με το  Υπουργείο Εθνικής Άμυνας , αξιοποιεί  την επιχειρησιακή  δυνατότητα της ΜΟΜΚΑ   για να δώσει λύσεις  στην ορεινή περιοχή μας .

 

Διαβάστηκε 619 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.