Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:10 πμ
 
wm small
Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 20:27

Υπογράφτηκε η σύμβαση για την αναβάθμιση του γηπέδου στο Θέρμο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 30 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η υπογραφή σύμβασης μεταξύ του Δήμου Θέρμου με την ανάδοχο Κοινοπραξία «Παπάς-Παπαγαλάνης» για τις εργασίες αναβάθμισης του δημοτικού γηπέδου Θέρμου προϋπολογισμού 180.000 ευρώ.

Πρόκειται για εργασίες κατασκευής νέων αποδυτηρίων και επέκταση των εξεδρών στο γήπεδο Θέρμου, ενώ ήδη έχει χρηματοδοτηθεί η κατασκευή γηπέδου 5χ5 στην Κάτω Μυρτιά από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.Ταυτόχρονα οι μηχανικοί του δήμου Θέρμου ετοιμάζουν τεχνικά δελτία για τα γήπεδα Ανάληψης, Πετροχωρίου, Αγίας Σοφίας, Δρυμώνα και αναζητείται χώρος για κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στην Τ.Κ Μυρτιάς.

«Η δημοτική αρχή έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για τις αθλητικές υποδομές, θέλοντας να εξασφαλίσει για τις ομάδες, τις ακαδημίες και τη νεολαία του δήμου Θέρμου σύγχρονους χώρους άθλησης» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Θέρμου.

 

 

 

Διαβάστηκε 350 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 21:05
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.