Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:44 μμ
 
wm small
Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018 18:48

Συγκλόνισε η «ασημένια» Α.Τσομπάνη: Μπήκε στο ρινγκ με το «Μακεδονία Ξακουστή» & «τυλιγμένη» με τον ήλιο της Βεργίνας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ορισμός της αθλήτριας! Προπονείται, αγωνίζεται και ταξιδεύει με ίδια έξοδα, εκπροσωπώντας τη χώρα και σηκώνοντας τη σημαία της πατρίδας μας ψηλά…

Με αξιοπρέπεια και καρδιά "λιονταριού" η Άννα Τσομπάνη αγωνίστηκε στο Αλμάτι του Καζακστάν όπου παραβαίνοντας τους κανόνες οι διοργανωτές, της έκλεψαν την νίκη.

"Είμαι Μακεδόνισα, δεν το κρύβω, κατέβηκα με τον ύμνο της Μακεδονίας και τη σημαία. Ηθελα να σηκώσω την σημαία ψηλά. Ηθελα να το κάνω, το αγαπάω παρά τα όσα μου έλεγαν. Ετσι μπήκα στο ρινγκ" λέει στο δεύτερο βίντεο που θα δείτε.

Όμως, η Άννα είναι για όλους εμάς η μεγάλη νικήτρια! Επέλεξε να μπει στον αγωνιστικό χώρο, υπό τους ήχους του «Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα…» και ήταν "τυλιγμένη" με τον "ήλιο της Βεργίνας", στέλνοντας το πιο δυνατό μήνυμα σε εκείνους που ακόμη δεν την ανακάλυψαν, αλλά που σύντομα θα σπρώχνονται για να φωτογραφηθούν μαζί της στις μεγάλες της διακρίσεις.

Ντροπή και θλίψη για την Πολιτεία που αγνοεί τον τίμιο αγώνα των αθλητών της επαρχίας, συγχαρητήρια σε όσους στηρίζουν την προσπάθεια της Σιδηροκαστρινής Άννας Τσομπάνη!

Πιο αναλυτικά, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing της IBU Kyodokyokushin στο Αλμάτι του Καζακστάν αγωνίστηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 η νεαρή Ελληνίδα κίκμποξερ Άννα Τσομπάνη.

Εκεί η Τσομπάνη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό στο ρινγκ.

Η Ελληνίδα μαχήτρια έκανε είσοδο όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω με το «Μακεδονία ξακουστή» ως γνήσια Βορειοελλαδίτισα μαχήτρια.

Η Τσομπάνη μιλώντας στο Fightsports.gr δήλωσε σχετικά:

«Ο αγώνας μου στο Καζακστάν ανήκει πλέον στο παρελθόν.. Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω κάποιους παράγοντες οι οποίοι συντέλεσαν, ώστε να μπορέσω να παραβρεθώ και να αγωνιστώ στο Καζακστάν.

Πρώτα απ όλους θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δάσκαλο μου κύριο Γιαννακίδη Αντώνη, διότι μου έκλεισε αυτόν τον αγώνα, με την υψηλού επιπέδου συναθλήτρια μου.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κορωνίδη, για την πολύτιμη βοήθεια του, τόσο στην προετοιμασία μου, στην προπόνηση όσο και στην ψυχολογική υποστήριξη.

Έπειτα θα ήθελα να ευχαριστήσω τα άτομα τα οποία βοήθησαν στην προσπάθειά μου αυτή και ειδικά τους χορηγούς μου την εταιρεία Sigma Oficce (Kιλκίς) την εταιρεία Μerilin Νifika (Σιδηρόκαστρο) την εταιρεία Καχπάνη Φώτη Πέλετ (Σιδηροκαστρο) το κατάστημα Νικολάκης Λαδόκολλα (Κιλκίς) και ιδιαίτερα τον κύριο Φώτη Δομουχτσίδη Δήμαρχο Σιντικής (αν έχω ξεχάσει κάποιον, ζητώ συγνώμη). Χωρίς την βοήθεια τους η συμμετοχή μου θα ήταν αδύνατη.

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που με αγκάλιασε και με στήριξε με τις ευχές και τους επαίνους του. Ευχαριστώ πάρα πολύ».

Δείτε στο βίντεο να περιγράφει την είσοδό της στο ρινγκ με την σημαία της Μακεδονίας και την αποφασιστικότητά της να προκαλέσει σε αγώνα δεύτερο στο Σιδηρόκαστρο την αθλήτρια από την οποία έχασε φέτος την πρώτη θέση.

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 2091 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.