Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:34 μμ
 
wm small
Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018 15:02

Στην Βονιτσα σήμερα η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων που μετεχουν στο ετήσιο διεθνές συνεδριο ( εικόνες )

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Βονιτσα βρίσκονται σήμερα Σάββατο 1 Δεκεμβρίου  στο ξενοδοχείο Sozos in Hotel τα μέλη της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων που μετέχουν στο ετήσιο Συνέδριο .

Οι δημοσιογράφοι και άλλοι προσκεκλημένοι φιλοξενούνται  από το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας.

Η ημερίδα παρουσίασης της περιοχής που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην Βονιτσα εχει ήδη ξεκινήσει και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την περιοχή αφού θα παρουσιαστούν οι σπάνιες ομορφιές του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, με τις  μαγευτικές παραλίες, τα ιστορικά μνημεία που ήταν και είναι είναι τόπος προορισμού και συνάντηση πολιτισμών.

Στην συνέχεια οι δημοσιογράφοι θα ξεναγηθούν στο Ιστορικό κέντρο της Βόνιτσας, στο Κάστρο των δεκαοκτώ   εθνοτήτων της Βόνιτσας και στο νησάκι  Κουκουμίτσα, επίσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν να γνωρίσουν επαγγελματίες, παραγωγούς και επιχειρηματίες της πόλης.

xiromerobest.gr

Διαβάστηκε 387 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.