Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:07 πμ
 
wm small
Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018 10:02

Την Δευτέρα το φορητό ψηφιακό Πλανητάριο στο Λύκειο Μύτικα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, από τις 9:00 π.μ. έως τις 1:15 μ.μ., στο Λύκειο Μύτικα, θα βρίσκεται το φορητό ψηφιακό Πλανητάριο – Planetarium Οn Τhe Go, μοναδικό στο είδος του – με σταθερό θόλο και καρέκλες για τους θεατές, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας μία μοναδική οπτικοακουστική διδακτική εμπειρία.

Θα πραγματοποιηθεί κατόπιν πρωτοβουλίας του Διευθυντή κ. Νικόλαου Πολίτη και του Συλλόγου διδασκόντων και οι μαθητές της περιοχής των σχολείων που δήλωσαν συμμετοχή, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική βιωματική εμπειρία γνώσης στην Αστρονομία και συναφείς Επιστήμες.

Κυρίαρχο χαρακτηριστικό του είναι η ημισφαιρική οθόνη προβολής διαμέτρου 6 μέτρων και με επιφάνεια εμβαδού 57 τετραγωνικών μέτρων! Οι εικόνες προβάλλονται σε όλη την εσωτερική επιφάνεια του θόλου ώστε να περιβάλλουν πλήρως το κοινό, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό περιβάλλον που συναρπάζει.

Πηγή: mytikaspress.blogspot.com

 

Διαβάστηκε 333 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.