Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  5:48 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 20:21

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Έργο διάνοιξης διαύλου – Πλωτή προβλήτα Λιμανιού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το έργο της διάνοιξης του διαύλου Μεσολογγίου πρόκειται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες με την εγκατάσταση της αναδόχου εταιρείας τόνισε  ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση αναφορικά με την πληρότητα των περιβαλλοντικών αδειοδοτήσεών του. 

Κανένα έργο δεν εκτελείται χωρίς τις απαραίτητες περιβαλλοντικές άδειες επεσήμανε ο Νίκος Καραπάνος, καλώντας ταυτόχρονα τον αρμόδιο υπηρεσιακό εκπρόσωπο να αναφερθεί αναλυτικά στην πορεία δημοπράτησης. Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, το έργο όχι μόνο πληροί τους περιβαλλοντικούς όρους αλλά κρίθηκε επανειλημμένα και με αυστηρότητα.    Σημείωσε δε, πως παρά τις προσπάθειες ορισμένων για το αντίθετο, η διάνοιξη του διαύλου θα γίνει όπως έχει προγραμματισθεί από το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Στη λιμενική ζώνη αναφέρεται επίσης και το έργο κατασκευής πλωτής προβλήτας, το οποίο όπως έγινε γνωστό θα δημοπρατηθεί την επόμενη  εβδομάδα. Σημειώνεται πως η πρόταση του Δήμου στο Πρόγραμμα Δημοσιών Επενδύσεων για το συγκεκριμένο έργο ανέρχονταν σε 120.000 ευρώ από τα οποία εγκρίθηκαν 80.000. Το γεγονός αυτό προέβαλε την ανάγκη προσαρμογής της αρχικής μελέτης, με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Διαβάστηκε 268 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα