Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:53 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 19:03

Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου: Νέα κινητοποίηση για την σκοτώστρα; (Τετ 5/12/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο ίδιο έργο θεατές, αλλά η ΛΕΜΟΤΑ δείχνει για μία ακόμη φορά το δρόμο προσπαθώντας να αφυπνίσει συνειδήσεις για να μπει ένα τέλος στα τροχαία και τους θανάτου

Οι μοτοσυκλετιστές του Αγρινίου δείχνουν τον δρόμο! Στη Γενική τους Συνέλευση που θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αγρινίου (ΛΕΜΟΤΑ) Βαγγέλη Τσάμη, θα εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο νέας κινητοποίησης στην Εθνική Οδό, στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, στο σημείο που όχι άδικα έχει χαρακτηριστεί ως σημείο λαιμητόμο. Υπενθυμίζουμε εξάλλου ότι στο παρελθόν οι μοτοσυκλετιστές έχουν πραγματοποιήσει δύο κινητοποιήσεις με μεγάλη μάλιστα επιτυχία και συμμετοχή.

Η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου, είναι ο μοναδικός φορέας της περιοχής που έχει κινητοποιηθεί αρκετές φορές για φλέγοντα ζητήματα της πόλης. Εκτός από τις επαναλαμβανόμενες μηχανοκίνητες πορείες – διαμαρτυρίες για τον δρόμο καρμανιόλα, έχει πραγματοποιήσει κατά το παρελθόν και διαμαρτυρία για την υποστελέχωση της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

tsamis vaggelis
Ο Πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αγρινίου (ΛΕΜΟΤΑ) Βαγγέλης Τσάμης

Ο κ. Τσάμης μιλώντας στη «Σ» δήλωσε: «στην επερχόμενη γενική συνέλευση της λέσχης, έχω ως σκέψη να προτείνω ακόμη μία κινητοποίηση έξω από το ΚΤΕΛ Αγρινίου, μεγαλύτερης όμως διάρκειας, καθώς η τελευταία είχε διαρκέσει μόλις 30 λεπτά. Αυτή την σκέψη την έχουν και άλλα μέλη της λέσχης. Είναι άδικο να μην υπάρχει ασφαλής πρόσβαση σε ένα κτίριο στολίδι που είναι κοινής ωφέλειας και να μετράμε συνεχώς ατυχήματα και δυστυχήματα. Είναι κακό σ’ αυτή την πόλη τα θέματα να έρχονται στην επικαιρότητα μετά από μια δυσάρεστη εξέλιξη. Βλέπουμε συνεχώς πως δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Είναι θέμα της πόλης και πρέπει να απασχολεί τον καθένα μας. Δεν μιλάω πολιτικά και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε και δεν πρέπει να σκεφτεί κάποιος ότι μιλάμε πολιτικά. Σοβαρό ζήτημα είναι και η έλλειψη πρόσβασης στο ΚΤΕΛ των πεζών, καθώς δεν υπάρχει μία πεζογέφυρα ή υπόγεια διάβαση. Ακόμη, πολύ σημαντικό θέμα είναι η άγνοια βασικών κανόνων ασφαλείας των οδηγών και οδικής παιδείας. Στην τελευταία κινητοποίηση που κάναμε, οδηγός επέμενε να βγει παράνομα από το ΚΤΕΛ γιατί έτσι βολεύονταν και ας ήταν στο σημείο η αστυνομία και τόσα άτομα για την κινητοποίηση».

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών τη ζωή του έχασε 56χρονος Αγρινιώτης μοτοσυκλετιστής, μετά από τροχαίο που είχε σημειωθεί στις 11 Νοεμβρίου στο σημείο καρμανιόλα.

Κώστας Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση» 

ktel-kinhtopoiisi-motosikletes-1

p1180284-858x350_c

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 437 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.