Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:58 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 18:40

Beach Volley: Φιλικοί αγώνες στην Πάτρα για την ομάδα του «Ακαρνάν Αγρινίου»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομάδα Beach Volley του «Ακαρνάν Αγρινίου», συμμετείχε σε φιλικούς αγώνες στην Πάτρα με την ομάδα της Βασιλικής Καραντάσσιου, η οποία προπονητικά δραστηριοποιείται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Η εν λόγω προπονήτρια ήταν Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, συμμετείχε σε τρεις Ολυμπιακούς αγώνες, τρία Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, κατέκτησε 11 χρυσά μετάλλια σε Ευρωπαϊκά τουρνουά, εκτός των τελικών κτλ…

Στην ομάδα του «Ακαρνάν Αγρινίου» συμμετείχαν οι εξής αθλήτριες: Διαμαντή Μαριτίνα, Μπαλάσκα Ευαγγελία, Γιολδάση Σπυριδούλα, Κόκκαλη Κατερίνα, Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα, Παραδείση Κατερίνα, Μελά Βασιλική και Θεοδωροπούλου Νάγια.

«Η εμπειρία ήταν μοναδική για τις νεαρές αθλήτριες και προγραμματίζεται συνεργασία του «Ακαρνάν Αγρινίου» με την προπονήτρια Βασιλική Καραντάσσιου, προκειμένου να γνωρίσουν τα μυστικά του Beach Volley περισσότερα παιδιά, μιας και το συγκεκριμένο άθλημα κερδίζει καθημερινά οπαδούς» αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του συλλόγου.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 346 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.