Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  1:35 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 15:22

3000 ευρώ «καμπάνα» στον Παναιτωλικό για τον αγώνα με ΑΕΚ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τo… χέρι στην τσέπη βάζουν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός, που θα πληρώσουν 7.000 και 3.000 ευρώ αντίστοιχα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η απόφαση για Παναιτωλικό:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 11ης αγωνιστικής.

Β) ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 24/11/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 24/11/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ.

O δικηγόρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, σε χθεσινές του δηλώσεις, τόνιζε πως το παιγνίδι με την  ΑΕΚ ήταν γιορτή και πως δεν τέθηκε θέμα  κινδύνου  για πρόκληση σωματικής βλάβης από τη συμπεριφορά των οπαδών.

Ήμουν στο γήπεδο, ο αγώνας ήταν γιορτή, δεν υπήρχε ούτε ένα υβριστικό σύνθημα από τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Μπροστά από την εξέδρα υπάρχει ένας μεταλλικός φράκτης. Το ρολό πρέπει να περάσει από πάνω, να ανοίξει και θα χάσει το βάρος του. Δεν μπορεί να προκαλέσει σωματική βλάβη» τόνισε ο δικηγόρος του Παναιτωλικού κ. Βοσκόπουλος.

sdna.gr

 

Διαβάστηκε 284 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.