Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:17 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 18:16

Καμαρά: «Το καλύτερο μέρος για εμένα ο Παναιτωλικός»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αλχασάν Καμαρά μίλησε σε ιστοσελίδα της Σιέρα Λεόνε με αφορμή τα γκολ εναντίον της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας χαρούμενος στο Αγρίνιο και ανυπόμονος για το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ήδη έχει σκοράρει κόντρα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον πρωτοπόρο στο τρέχον πρωτάθλημα ΠΑΟΚ, όμως ο Αλχασάν Καμαρά δεν σταματά εκεί και ανυπομονεί να κάνει το ίδιο και απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο φορ από τη Σιέρα Λεόνε μίλησε στην ιστοσελίδα «FootballSierraLeone.Net» της πατρίδας του με αφορμή τα πρόσφατα γκολ του και φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος με την παρουσία του στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά σημείωσε: «Ανυπομονώ να σκοράρω περισσότερο και δουλεύω σκληρά για τα επόμενα παιχνίδια. Είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος για την επόμενη πρόκληση στη Super League απέναντι στον Ολυμπιακό. Είμαι εδώ για να βελτιωθώ και ο Παναιτωλικός είναι το καλύτερο μέρος για εμένα αυτήν τη στιγμή. Το να σκοράρω τρία γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια μου δίνει κίνητρο να προχωρήσω. Είμαι χαρούμενος και δουλεύω για να αποκτήσω καλή φόρμα στο σκοράρισμα και να βοηθήσω την ομάδα».

sdna.gr

 

Διαβάστηκε 390 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.