Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:02 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 18:27

Σε απολογία για τις… κορδέλες!!!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η συμπεριφορά των οπαδών του Παναιτωλικού (οργανωμένων και μη) στον αγώνα με την ΑΕΚ ήταν υποδειγματική. Αλλά η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας βρήκε σοβαρό λόγο να τον καλέσει σε απολογία: ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 24/11/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 24/11/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός-ΠΑΕ ΑΕΚ. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 3 περ. β΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ποιο ήταν το έγκλημα; Ότι έριξαν κορδέλες με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα ένα λεπτό. Το επανέλαβαν στο πρώτο γκολ του Καμαρά και υπήρξε προσωρινή διακοπή δύο λεπτών.

Αντί να αναδειχτεί και επαινεθεί η συμπεριφορά των φιλάθλων, θα καθίσει στο σκαμνί η ΠΑΕ και ενδεχομένως πληρώσει πρόστιμο, για χάρτινες κορδέλες που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο…

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 404 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.