Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:00 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 14:45

Το Αγρίνιο υποδέχεται τη Θράκη!!! παραδοσιακό γλέντι με τη συμμετοχή μεγάλης Θρακιώτικης ορχήστρας (Κυρ 2/12/2018 13:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) διοργανώνει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 13:00 το μεσημέρι, μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με τη συμμετοχή μεγάλης Θρακιώτικης ορχήστρας που την αποτελούν οι:

Βαγγέλης Παπαναστασίου (κλαρίνο – φλογέρα), Ζαπάρτας Νίκος (βιολί-τραγούδι), Λίτσα Ουλιανούδη (τραγούδι), Δημήτρης Μπουζαμάνης (κρουστά– τραγούδι) και Θάνος Καρακατσιάνης ( ακορντεόν).

Η εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα στο Πιθάρι Studio (Περιοχή Γιανούζι Αγρινίου) εντάσσεται στον κύκλο ‘Παραδοσιακοί Μουσικοχορευτικοί Σταθμοί του Ελληνισμού‘ που πραγματοποιεί κάθε χρόνο και με ιδιαίτερη επιτυχία, ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις τραπεζιών μπορείτε να απευθύνεστε στη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου - Παπαστράτειο Μέγαρο, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 26410 24767, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , καθώς επίσης και στον χοροδιδάσκαλο του Λαογραφικού Ομίλου κ. Γεώργιο Τσελίκα στο κινητό τηλ 6977285049.

Διαβάστηκε 534 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.