Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  9:02 μμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 01:00

Σάρωσε σε ενα ακόμη Πανελλήνιο πρωτάθλημα η Kakarelis Team

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε ενα ακόμη Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing της ΠΟΚ  συμμετείχε ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με συμμετοχή απο όλη την Ελλάδα και αθλητές που ξεπεράσαν τους 1800. Οι ομάδα με προπονητή τον Κακαρελη Νικο ήταν για μια ακόμη φορά μέσα στους κορυφαίους παίζοντας πολυ δυνατούς αγώνες με δύσκολους αντιπάλους και καταφέρνοντας να φέρουν 8 χρυσά , 6 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια . Το πρωτάθλημα ήταν κάτω των 18 ετών και οι αθλητές παίρνουν την μοριοδότηση για τα πανεπιστήμια αφού η Ομοσπονδία της ΠΟΚ ειναι η μοναδική αναγνωρισμένη απο το κράτος .

Ο Αγρινιωτικος Σύλλογος ήταν για μια ακόμη φορά σε Όλα τα βαριά δείχνοντας ότι έχει πολλά νέα ταλέντα που στο μέλλον θα στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες . Είναι σημαντικό ό,τι οι αθλητές διακρίθηκαν και στα στιλ των ταταμι Αλλά και στο ring δείχνοντας ότι ο προπονητής γνωρίζει καλά ολα τα στιλ του kick boxing . Ο Σύλλογος είναι ο μοναδικός απο τον νομο που κατεβάζεις σε όλα τα στιλ αθλητές και έχει πρωταθλητές και μέλη της εθνικής ομάδας .

Οι αθλητές του συλλόγου συμμετείχαμε στην Α κατηγορία όπου αγωνίζονται οι πιο καλοί αθλητές και με τις διακρίνεις τους κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριό για την Εθνική ομάδα και το πανευρωπαικο Οι αθλητές που συμμετείχαν  και διακρίθηκαν ήταν:

Καραδημας Παντελής 2 χρυσα κι 1 ασημενιο ring

Τσιλικη Μαριαννα 1 χρυσο και 2 ασημενια ring

Μεσυνδιανου Ρωμαλέα 1 χρυσό Ταταμι

Τσαγιαννης Βασίλης  1 χρυσό ,1 ασημένιο και 1 χάλκινο ring

Κουμουδη Αννα 1 χρυσό Ταταμι

Κουμουδη Ιφιγένεια 1 χρυσό Ταταμι

Καρακωστας 1 χρυσό Ταταμι

Σαμιωτης Άλκης 1 ασημένιο και 1 χάλκινο ring

Παπαναστασίου Γιώργος 1 χάλκινο Ring

Καλτση Φαιη 1 ασημένια και ενα χάλκινο Ταταμι

Θεοδοσιου Γιώργος 1 ασημένιο και 1 χάλκινο 

Ταταμι Δημοπουλου Μάτια 1 χάλκινο  Ταταμι

Χολιασμενου Ζώη 5η θεση

 

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές για τις διακρίσεις τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα .

Διαβάστηκε 653 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα