Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:35 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 18:31

Εγκρίθηκε από τον Χρ. Σπίρτζη η επέκταση της Διώρυγας Αμβρακίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενέκρινε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης την πληρωμή της εργολαβίας για την επέκταση της Διώρυγας Αμβρακίας

Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη εγκρίθηκε η πληρωμή της εργολαβίας του έργου «Ανακατασκευή Διώρυγας Δ1 και επέκταση Διώρυγας Αμβρακίας  – Αμφιλοχίας για  άρδευση – ύδρευση Κοινοτήτων Επαρχίας Βάλτου Ν. Αιτωλοακαρνανίας».

Ειδικότερα, με την απόφαση του κ. Σπίρτζη δεσμεύεται και διατίθεται πίστωση ύψους 3.823.347,79 ευρώ για την αποπληρωμή της εργολαβίας.

Προηγήθηκε απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης με την οποία εγκρίθηκε η ένταξη της συγκεκριμένης πίστωσης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Το έργο «Ανακατασκευή Διώρυγας Δ1 και επέκταση Διώρυγας Αμβρακίας  – Αμφιλοχίας για  άρδευση – ύδρευση Κοινοτήτων Επαρχίας Βάλτου Ν. Αιτωλοακαρνανίας», είναι ενταγμένο στο έργο «Ανακατασκευή – Επέκταση Β & Δ Αχελώου – Διώρυγα Αμβρακίας».

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 525 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.