Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:01 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 18:02

Palso Αιτωλοακαρνανίας: Η εκδήλωση απονομής πιστοποιητικών (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η εκδήλωση απονομής των πιστοποιητικών NOCN και LAAS (Palso) που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (Palso) Ν. Αιτωλοακαρνανίας για Πέμπτη συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο στην αίθουσα ομιλιών του Επιμελητηρίου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Τσιχριτζής Παναγιώτης, τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Γιώργος Λαυδαριάς , Δημήτρης Τρίπκος και Βαρβάρα Τζημορώτα, καθώς και οι πρόεδροι των Συλλόγων PALSO Ν. Αρτας Βέκη Αθανασάκη και Ν. Αχαϊας Μάνος Μακρίδης Xαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας Νίκος Γάκης και ακολούθησε ομιλία με θέμα:

«Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας σε ένα οργανωμένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ως απαραίτητο εργαλείο στην παγκοσμιοποιημένη κοινωνία. Παρουσίαση των εξετάσεων LAAS – PALSO και του Ευρωπαϊκού Χαρτοφυλακίου (EuropeanPortfolio), απαραίτητο εφόδιο για τους νέους που θα αναζητήσουν μια θέση στην αγορά εργασίας στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται» με ομιλήτρια την Βαρβάρα Τζημορώτα, Εφορο PALSO της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

Μετά την απονομή κληρώθηκαν πλούσια δώρα προσφορά των εκδοτικών οίκων.

Ο Σύλλογος Palso ευχαριστεί το ΔΣ του Επιμελητηρίου για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς και τους χορηγούς: GrivasPublications, BurlingtonBooks, ExpressPublishing, ComboBooks, και SuperCourse.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 584 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.