Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:13 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 17:21

Βόλεϊ: Τρίτη σερί νίκη για τις γυναίκες του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με 3-2 σετ επικράτησε του ΑΣΚ Θινάλι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναιτωλικού το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο ΕΑΚ Κέρκυρας, στo πλαίσιo της 4ης Αγωνιστικής της ΕΣΠΕΔΕ.

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι η ομάδα του Παναιτωλικού νικώντας αρχικά με 2-0 σετ, ισοφαρίστηκε από την ομάδα της Κερκυρας και παίζοντας ωραίο βόλεϊ πήρε το τελευταίο σετ και την πολυπόθητη νίκη.

Η ομάδα του Γιώργου Ασημακούλα συνεχίζει την καλή αγωνιστική της πορεία έχοντας στα τελευταία παιχνίδια τρία στα τρία (ΑΣ. Απείθαρχο & Ελπίδες Λευκάδας). Η θεαματική βελτίωση των γυναικών είναι εμφανής και η ομάδα συνεχίζει γεμάτη αυτοπεποίθηση για το καλύτερο δυνατό.

Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα των γυναικών στις 1/12/2018 στο ΔΑΚ Αγρινίου στις 16:00 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ – ΑΓΣΙ.

Σύνθεση ομάδας γυναικών:

(Όρθιες απο αριστερα) Κακούρη Βασιλική, Ζαχαράκη Χρυσάνθη, Σταυροπούλου Πηνελόπη,Κούρκουλου Μαριλένα,Κολύδα Ησία,Περιβόλα Αφροδίτη, Τσιρώνη Λαμπρινή,Καραγιάννη Σταυρούλα, Κολύδα Αικατερίνη, Βδουκάκη Μαγδαληνή.

(Καθιστές απο δεξιά) Μαστροκώστα Σταυρούλα, Τσιτσικάκου Λιδία, Μπακασίνη Αλίκη, Τσαμπάζη Ράνια, Παπαιωάννου Μαρία, Σμάνη Κωνσταντίνα.

Πηγή: vimapoliti.gr

 

Διαβάστηκε 1139 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.