Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:04 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 17:01

Απόστολος Κατσιφάρας: Ανεξάρτητη και ακηδεμονεύτη η παράταξή μας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε σημερινή του δήλωση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας ανέφερε τα εξής:

«Πληροφορήθηκα σήμερα το μεσημέρι τις σχετικές ανακοινώσεις για την δημιουργία Πρωτοβουλίας Συγκρότησης Προοδευτικού Περιφερειακού Αυτοδιοικητικού Σχήματος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Κατ’ αρχάς, οφείλω να σημειώσω ότι η σύμπραξη προοδευτικών πολιτών και δυνάμεων με την παράταξη μας αποτελεί αναμφίβολα καθαρή επιβράβευση τόσο του έργου που έχει παραχθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος απ’ την παρούσα περιφερειακή αρχή όσο και των προγραμματικών θέσεων μας για την επόμενη περίοδο.  

Υπ’ αυτήν την έννοια καλωσορίζουμε κάθε κίνηση, κάθε ομάδα πολιτών, κάθε μεμονωμένο συμπολίτη που αναγνωρίζει ότι σε συνθήκες δύσκολες η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος κατάφερε να παραμερίσει αντιξοότητες και να σταθεί στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων αλλά και των αποτελεσμάτων. Πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, την οικονομική πρόοδο, την κοινωνική ευημερία, την προετοιμασία του τόπου μας για το αύριο.

Οφείλω, επίσης, να ξεκαθαρίσω ότι η παράταξη μας παραμένει ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και αναφορές.

Υπήρξε, είναι και θα παραμείνει μια παράταξη με ανοικτό, προοδευτικό, δημοκρατικό, πολυσυλλεκτικό και αμιγώς αυτοδιοικητικό χαρακτήρα. Και σ’ αυτό τον δρόμο ανυποχώρητα θα εξακολουθήσουμε»

 

 

Διαβάστηκε 278 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.