Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:12 πμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 23:59

Νίκη για την ΑΕΜ στο Νεοχώρι επί του Ομήρου με 0-2 (vid)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΜ στο ντέρμπι της αγωνιστικής, που επιβλήθηκε δίκαια με σκορ 2-0 μέσα στο Νεοχώρι, και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ένωση έκανε μία αρκετά πειστική εμφάνιση σε ένα πολύ κρίσιμο ματς, είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασε στη νίκη με δύο τέρματα των Τσιούνη στο 75΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι και Καβαλλάρη στο 81΄ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ.

Στο πέναλτι υπέπεσε ο Μπαλαμπάνης του Ομήρου, όταν απέκρουσε με το χέρι πλασέ του Τσιούνη που είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα και συγχρόνως είδε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Τα γκολ και την σπουδαία νίκη, οι παίκτες της ΑΕΜ την αφιέρωσαν στον Ντζιμάνη, ο οποίος λίγο μετά τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο, πηγαίνοντας με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Στα βίντεο που ακολουθούν, τα γκολ του αγώνα και η αφιέρωση στα αποδυτήρια της ΑΕΜ στο μεγάλο άτυχο του αγώνα Δημήτρη Ντζιμάνη

Επιμέλεια: Μιλτιάδης Ζαβέρδας-http://aitosports.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 271 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.