Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 18:13

7 κλασικά ψέματα των γυναικών προς τους άνδρες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο άντρας προκειμένου να αποφύγει το διακύβευμα της αλήθειας στην ερώτηση «Ταιριάζουν αυτά τα δύο μεταξύ τους;» θα προτιμήσει να ακολουθήσει το σκοτεινό μονοπάτι του ψεύδους. Δεν είναι κακό, γλιτώνει και τη γυναίκα από το ξεροστάλιασμα μπροστά από την ντουλάπα της. Για την ακρίβεια, πολλές γυναίκες ξέρουν ότι αυτά που φόρεσαν δεν ταιριάζουν, αλλά χρειάζονται την αθώα αντρική ματιά να τις βγάλει από αυτό το μαρτύριο. Επομένως, και οι δύο νικάνε, και οι δύο είναι ευτυχισμένοι.

Αυτό συμβαίνει και από την πλευρά της γυναίκας. Κάποιες φορές πρέπει να πει ψέματα. Είναι σωστό; Είναι λάθος; Αυτό εξαρτάται από την ηθική του κάθε ζευγαριού, εμείς απλώς πρέπει να παρουσιάσουμε τα ψεματάκια.

Ψεματάκι Νο1
«Έχω κοιμηθεί με [συμπλήρωσε αριθμό, συνήθως λέγεται το 3, το 7 ή το 10] άντρες
Ξεκινάμε δυναμικά με το πιο αθώο ψέμα. Πριν επιτεθείς στην οθόνη σου, επειδή δε συμφωνείς με το «αθώο», να τονίσουμε ότι η ερώτηση «Με πόσους έχεις πάει», έχει ξεχαστεί από τη δεκαετία του 90. Και από τότε έχουν περάσει δύο δεκαετίες, όχι μία, δύο. Έπειτα, σπάνια μία γυναίκα θα κάνει αυτήν την ερώτηση, γιατί να την κάνει ένας άντρας;
Έστω λοιπόν ότι είστε και οι δύο παραδοσιακοί τύποι. Αν θες να αυξήσεις τις πιθανότητες να σου πει την αλήθεια, ασ’τη να μιλήσει πρώτη.

Ψεματάκι Νο2
«Ησουν πολύ καλός» ή «Ναι, ικανοποιήθηκα»
Κάποιες φορές μπορεί να τύχει η γυναίκα να μην ήρθε ποτέ σε οργασμό στο σεξ και να προσποιήθηκε. Παρά τις φωνές και τα αγκομαχητά που μπήκε στον κόπο «να σου παίξει λίγο», θα τη ρωτήσεις αν της άρεσε. Δηλαδή μετά από αυτήν την εκπληκτική ερμηνεία, τι περιμένεις να ακούσεις; Όχι;
Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό ποικίλλουν. Ίσως απλά έτυχε και δεν είχε όρεξη εκείνη τη μέρα. Ίσως ντρέπεται να το συζητήσετε και να προτιμά να μη μιλήσει ποτέ γι’ αυτό. Πάντως το σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου θα το ακούσεις.

Ψεματάκι Νο3
«Είμαι [συνήθως γύρω στα 60] κιλά»
Δεν το λέει επειδή θέλει να το ακούσεις εσύ, αλλά για να το ακούσεις αυτή. Σαν τις κασέτες αυτοβελτίωσης. Σαν τα παντελόνια που αγοράζει δύο νούμερα μικρότερα για να αδυνατίσει και να της κάνουν. Είναι η Μαρία, είναι καλά και είναι μια γοητευτική γυναίκα που ζυγίζει 55 κιλά.

Ψεματάκι Νο4
«Εννοείται να ξαναβγούμε»
Έστω ότι βγήκατε ραντεβού και στο τέλος της βραδιάς της λες με ενθουσιασμό: «Να τα ξαναπούμε!». Αν δεν της άρεσες, είναι πιθανό να σε βλέπει σαν ένα χαζό ή ζωηρό ή καημένο κουτάβι. Και πώς να στεναχωρηθείς με ένα κουτάβι; Φήμες λένε ότι έχουν προσπαθήσει πολλές γυναίκες να πουν την αλήθεια εκείνη την ώρα, ανεπιτυχώς.

Ψεματάκι Νο5
«Θα έιμαι έτοιμη σε 3 λεπτά»
Δεν χρειάζονται συστάσεις για το πιο γνωστό ψέμα των εποχών. Ναι, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά συμβαίνει. Έχει συμβεί σε όλους όσους διαβάζουν αυτό το άρθρο. Η καθυστέρηση ποικίλλει, μπορεί να κάνει άλλα 10 λεπτά μέχρι και μισή ώρα.

Ψέματα Νο6
«Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς/ποιος είναι αυτός που σχολίασε τη φώτο μου/αν είναι σωστή αυτή η μεταρρύθμιση»
Οι γυναίκες ξέρουν πού θα πάει η κουβέντα αν απαντήσουν, οπότε προτιμούν να απαντήσουν ΔΞ/ΔΑ. Να θυμάσαι, οι γυναίκες καθορίζουν το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ψεματάκι Νο7
«Μμμμ, νόστιμο!»
Κάτι μαγείρεψες, της έδωσες να δοκιμάσει, συνοφρυώθηκε και αναφώνησε την παραπάνω φράση. Δεν της άρεσε και σ’το λέει για να μην σε αποκαρδιώσει και είναι πάντα καταδικασμένη να μαγειρεύει.

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 2203 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.